Λίγα λόγια για εμάς

Προφίλ

Σας καλωσορίζουμε στην Pelma Analysis!

Ξεκινώντας στο χώρο της φυσικοθεραπείας το 1985, προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που έλειπε από την σύγχρονη αποκάτασταση του ασθενούς, την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων και την λάθος στάση του σώματος.

Έπειτα από αρκετή έρευνα ανακαλύψαμε την πρωτοποριακή ιδέα της κατασκευής ειδικών πάτων παπουτσιών. Στην αγορά υπήρχε και υπάρχει πληθώρα έτοιμων πάτων για παθήσεις. Δεν προσφέρουν όμως την σωστή αποκατάσταση και την λύση κάθε προβλήματος που πηγάζει από τα πόδια. Η κατασκευή λοιπόν ενός ζεύγους πάτων που είναι αποκλειστικό και μοναδικό για τον καθένα ήταν το δικό μας στοίχημα.

Η κατασκευή των ειδικών πάτων προϋποθέτει την ”μέτρηση” των ποδιών του κάθε ασθενή(πελματογράφημα) σε μια ειδική πλατφόρμα, τον ψηφιακό πελματογράφο. Από το πελματογράφημα προκύπτουν στοιχεία βάσει των οποίων γίνεται ο σχεδιασμός
των ειδικών πάτων,που είναι αποκλειστικοί για τον καθένα.

Φτάνοντας στο σήμερα, η τριβή μας με το αντικείμενο, οι δύσκολες περιπτώσεις και το αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Γι΄αυτό εντάσσουμε στη διάγνωση και την καινοτόμα τεχνολογία του Foot Scanning.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς που είναι όλοι πρόθυμοι να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά στα πόδια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προϊόντα.

Ορθοπεδικοί Πάτοι Παπουτσιών

Κάλεσέ μας για ένα δωρεάν πελματογράφημα

Είπαν για εμάς

Αξιολογήσεις και σχόλια:

Σας ευχαριστω πολύ τους φοράω σχεδόν ένα καθημερινά για ένα περίπου χρονο και εγω και ο σύζυγος μεγάλη βελτίωση !! Τ Ρα θα φροντίσουμε για τους επόμενους !!

Anna

Εγγραφή στο Newsletter μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.