Προϊόντα – Υπηρεσίες

Ορθοπεδικοί Πάτοι Πελματογράφημα

Με την αιχμή της τεχνολογίας, πραγματοποιούμε ανάλυση βάδισης και ανάλυση στάσης σώματος.

H Pelma Analysis μέσω του πελματογράφου και των αναλύσεων της κατασκευάζει ορθοτικά πέλματα  που αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο μυικούς τραυματισμούς. Έχουμε την δυνατότητα να αξιολογούμε ορθά το πελματογράφημα, να αναλύουμε τα κλινικά δεδομένα και τελικά να κατασκευάζουμε τους ειδικούς πάτους ανάλογα με τις ανάγκες των ασθενών.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Για ένα Δωρεάν Πελματογράφημα

Αφήστε τα στοιχεία σας, επικοινωνούμε μαζί σας σε 1 ώρα:

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Σύντομα κάποιος εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας
Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι.

Ψηφιακό Πελματογράφημα

Το πελματογράφημα είναι ένα σύστημα απεικόνισης της ανατομικής μορφολογίας του πέλματος όπως και της κατανομής των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση.

Ορθοπεδικοί Πάτοι

Τα ορθοπεδικά πέλματα είναι χειροποίητα και μοναδικά για τον καθένα. Είναι προσωπικά και μπορούν να εφαρμόσουν τέλεια μόνο στο άτομο που τα φοράει. Κατασκευάζονται βάσει του πελματογραφήματος και των ενοχλήσεων του κάθε ασθενή και έρχονται να επιλύσουν προβλήματα και να φτιάξουν το περπάτημά & τη στάση σώματός μας.

Σανδάλια ειδικής κατασκευής

Η λύση για το καλοκαίρι είναι το σανδάλι ειδικής κατασκευής, το οποίο έχει ενσωματωμένο τον ειδικό πάτο της Pelma Analysis. Κατασκευάζονται εξ’ αρχής στο εργαστήριό μας με δερμάτινα υλικά σε διάφορα χρώματα της επιλογής σας. Το σανδάλι ειδικής κατασκευής ισορροπεί το πάτημα και δημιουργεί ένα σωστό και ανάλαφρο περπάτημα.

Ορθοπεδικοί Πάτοι Παπουτσιών

Κάλεσέ μας για ένα δωρεάν πελματογράφημα

Είπαν για εμάς

Αξιολογήσεις και σχόλια:

Σας ευχαριστω πολύ τους φοράω σχεδόν ένα καθημερινά για ένα περίπου χρονο και εγω και ο σύζυγος μεγάλη βελτίωση !! Τ Ρα θα φροντίσουμε για τους επόμενους !!

Anna

Εγγραφή στο Newsletter μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.